85χρονος συνελήφθη επειδή έπαιζε «φρουτάκια»

Μαζί του οδηγήθηκε στο τμήμα και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος 

Στη δύση της ζωής του βρέθηκε με χειροπέδες ενώπιον της δικαιοσύνης ένας 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να παίζει το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» στους υπολογιστές ενός Ίντερνετ καφέ στην Καβάλα! Μαζί του συνελήφθη και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.

Ο ηλικιωμένος και ο 44χρονος εργαζόμενος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παράνομα τυχερά παιχνίδια, παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί παιγνίων και περί καζίνων. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται.

Στο Ίντερνετ καφέ είχαν εγκατασταθεί δυο υπολογιστές στους οποίους είχε τοποθετηθεί ειδικό λογισμικό για να παίζουν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι, οι οποίοι κατασχέθηκαν. Στο ταμείο του μαγαζιού, πάντως, δεν βρέθηκαν χρήματα.


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
85χρονος συνελήφθη επειδή έπαιζε «φρουτάκια» 85χρονος συνελήφθη επειδή έπαιζε «φρουτάκια» Reviewed by George S on 5/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.