«Τρέχει» η προθεσμία για το ΕΣΠΑ – Ποια προγράμματα έχουν πάρει παράταση

Εσπα


Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα πτυχιούχων τριτοβάθμιας του νέου ΕΣΠΑ, ύστερα και από τη δεύτερη παράταση που έδωσε το υπουργείο Οικονομίας την περασμένη Τετάρτη, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από το κοινό για τη συμμετοχή στις δράσεις του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα
και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα προθεσμία είναι η Τρίτη 10 Μαΐου και ώρα 17:00. Η παράταση αφορά στο πρόγραμμα χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων για τη δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης». Είναι μία από τις τέσσερις του ΕΠΑνΕΚ, που είχαν παρουσιαστεί στις 11 Φεβρουαρίου στο υπουργείο Οικονομίας.

Αντίθετα, μέχρι τις 27 Απριλίου πρέπει να έχουν καταθέσει την αίτησή τους οι ενδιαφερόμενοι για τα Προγράμματα «Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας».

Στις 20 Μαΐου λήγει η δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» και στις 17 Μαΐου για το πρόγραμμα «Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Περισσότερα στο fouit.gr 


Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
«Τρέχει» η προθεσμία για το ΕΣΠΑ – Ποια προγράμματα έχουν πάρει παράταση «Τρέχει» η προθεσμία για το ΕΣΠΑ – Ποια προγράμματα έχουν πάρει παράταση Reviewed by George S on 4/24/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.