Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού για επιστροφή βαθμών

Το διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού, μέσω της οποίας ζητούσε την επιστροφή των τριών βαθμών που του αφαιρέθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.  

Να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, με την οποία διατηρήθηκε η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, ζήτησε μέσω προσφυγής του στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Παναθηναϊκός.  

Το αίτημα των «πράσινων» όμως δεν έγινε δεκτό και έτσι οριστικά πλέον το «τριφύλλι» τελειώνει το πρωτάθλημα με 55 βαθμούς...  «Αριθμός απόφασης 86/26-4-2016: Δέχεται τυπικά την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ και την παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. 

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ κατά της υπ’ αριθμ. 92/31-12-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενός μέλους έχοντος την άποψη ότι για την υπό στοιχείο 4η πράξη (άρθρο 15 παρ. 6 περ. δ του Πειθ. Κώδ. της ΕΠΟ) πρέπει να επιβληθεί η χρηματική ποινή των ογδόντα χιλιάδων (80.000) ευρώ και μόνον γι’ αυτήν την παράβαση)», αναφέρει η απόφαση... 

Πηγή gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού για επιστροφή βαθμών Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού για επιστροφή βαθμών Reviewed by George S on 4/26/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.